Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: o co tutaj kaman

widzisz, jednak to my mieliśmy rację w piątek haha............. mam satysfakcję z tego......

a niektórzy na tym forum się nabijali z nas i wieszczyli nam jacy to my jesteśmy źli i się mylimy........... hahaha

a tutaj okazało się tak jak przewidywaliśmy w piątek......................

dobra nasza, że mieliśmy rację..................

HIT- a jaki przewidujesz scenariusz na najbliższe dni do walnego???????

ja oczywiście mogę się mylić..........., ale chyba będzie kilka dni spokoju bez obrotów

potem jeden, dwa dni znowu utrzymywania kursu na poziomie 0,33 - 0,52 oczywiście przekładaniem swoich akcji z wora do wora sztucznym obrotem...............

widać, jak komuś bardzo zależy, żeby kurs nie poszedł niżej niż te 0,33, ale nie wiem jaki ma w tym cel...............

jak chciał ktoś wywalić po dobrej cenie to miał na to okazję przez kilka ostatnich sesji, wywalając po małej ilości akcji............

nie pasuje mi jednak jedna sprawa...............

bo ktoś cały czas kupował( albo przewalał ) z ukrytego i to mnie zastanawia...........

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MFOOD 0,00% 1,81 2026-02-20 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.