Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,39 zł , zmiana od tamtej pory: 311,39%

Re: Nocny marek

Momotaro,
budę dla psa sobie mogłeś kupić,..................budę dla psa.

Teraz odpowiem niejakiemu WTK.
Powiedz człowieku, czy mój wpis w jakikolwiek sposób cię obrażał ?
Oczywiście nie obrażał !, więc po co obrażasz mnie ?

Przeczytałem swój nocny wpis jeszcze raz uważnie i powiem szczerze, patrząc na to co dzieje się obecnie na wykresie Autopartnera,
oraz na wykresie średnich rynkowych, niczego bym nie zmienił !
Czy ja piszę w jakimś innym języku niż po polsku ? Może to jest chiński ?
Powiem ci tak WTK. Jesteś przykładem zwykłej popularnej owcy, co potrafi się podjarać jak się jej sianka podrzuci. (nie wiem co jedzą owce, więc napisałem o sianie)
I teraz jedna dobra rada jaką mogę ci WTK przekazać a mianowicie:

- jak nie rozumiesz tekstu, który napisałem, to poproś, córkę, syna, żonę, (sąsiadki nie proś, bo powiedzą, żeś głupi i nie będą z tobą rozmawiać) , niech ci to spokojnie przetłumaczy. Wiem...................umiesz czytać po polsku, ale nic poza tym !
Ty w odróżnieniu od Momotao, nawet na budę dla psa nie zarobisz !

kolorowy wiatr

Moderatorze, nie usuwaj mojego wpisu !
Co ci w nim nie pasuje ?
Jak mnie obrażają, to nie reagujesz !
Czy tym wpisem komukolwiek ubliżyłem ? NIE, WIęc nie kasuj !
Jest to jedynie merytoryczna odpowiedź i nic poza !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN -0,66% 18,06 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.