Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,36 zł , zmiana od tamtej pory: 314,22%

lekko wkurzające

Mamy dzisiaj 15 grudnia, a więc od założenia przeze mnie tego wątku minęło kilka dni.
To musi być wkurzające, ale teraz już wiecie, że kolorowy wiatr jest bezapelacyjnie najlepszym analitykiem technicznym na tym forum
i nic i nikt tego nie zmieni.
Tak dokładnie jak sprawdziła się moja prognoza opisana tutaj, to mistrzostwo świata i nic mnie nie obchodzi, że wielu z was skręca się niczym w imadle i palce gryzie do kości.
Niestety ci co mnie tu obrażali, nie mają odwagi przyznać się, że wszystkie te pomyje, które próbowali wylać na moją głowę, powinni wylać na swoją. Zwykli podli tchórze, albo pouciekali albo pochowali głowy w piasek i strusia udają.
Za grosz honoru panowie !
Ale ja wam teraz czmychnąłem i wczoraj i przedwczoraj kupowałem akcje, które powinny przynieść, całkiem godziwe profity.
Pewnie fryzjer antychodzik i kilku innych teraz w pośpiechu przeszukują forum.
Jak to powiedział Herman Bruner do telefonu, kiedy partyzanci atakowali posterunek przy moście ?

,,trzymajcie się, posyłam wam dwa plutony SS,,

kw

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN -0,66% 18,06 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.