Dnia 2016-10-19 o godz. 18:29 ~invest napisał(a):
> Może zbyt skrótowo napisałem, że wykres nie zrozumiał. Chodzi mi po prostu o to po co spędzasz pół dnia aby pisać na forum Daty skoro uważasz, że tutaj może być tylko masakra. No po co ?
> Jak napisałem na razie straciłem i poczekam. Albo stracę więcej albo i zarobię. Kto bogatemu zabroni :-).
> Ale jaki jest motyw Twojego działania ? Albo jakieś skrzywienie albo po prostu jesteś zainteresowany papierem i dla Ciebie na razie im taniej tym lepiej. Tyle w temacie.
Ależ zrozumiałem... To ty nie zrozumiałeś...
Jedni zbierają znaczki, inni biegają, jeszcze inni chleją, a ja - zarabiając na gpw - lubię obserwować datę i pisać.
Ot, mam taki kaprys.
Masz z tym problem? cóż, to twój problem...
Mnie nie interesuje, czy masz lub zamierzasz mieć datę (lub inna spółkę). Twój cyrk i twoje małpy.
A motyw mego działania... - a czy muszę go ujawniać? i właśnie tobie?
napiszę ci jak wielu innym - jesteś dla mnie nikim... Jednym z wielu anonimowych forumowiczów zaciekawionych, dlaczego piszę tak wiele...
Zauważ, ze jesteś jednym z niewielu, którzy z takimi pytaniami jeszcze wyjeżdżają - musisz być krótko na dacie...
Inni mnie akceptują, jakim jestem, lub ignorują... Ty też tak możesz, wybór należy do ciebie. I tyle w temacie...