Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: nadchodzi rychły koniec mewy

Jeżeli moje argumenty Cie nie przekonały to trudno. Ja pokazałem według mnie najbardziej prawdopodobny scenariusz.

Jak chcesz zarobic na giełdzie to musisz umiec przewidywac co moze przynieśc przyszłośc. Cena akcji pokazuje to co jest teraz, wiec gdy umiesz pzrewidziec co bedzie potem - to równiez możesz przewidziec jaka będzie cena. To jest oczywiste. Oczywiste jest również to że mogę się pomylic gdy nagle by się okazało, że w GPPI jest jakis trup w szafie. Jednakże ryzyko straty jest znacznie mniejsze niz potencjalne zyski.

W momencie gdy wyrok będzie juz prawomocny i będzie informacja o ugodzie kurs bedzie w okolicach 3-4 złotych i to jest raczej pewne. Jeżeli uważasz ze do ugody nigdy nie dojdzie a wyrok sie zmieni to po prostu nie kupuj bo kurs cały czas będzie w okolicach 1 zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.