Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MOSTOSTAL EXPORT - WZROST=WYWALANIE

Do NOWEGO
Witaj
Masz ciekawy sposób postępowania.Hm oczekujesz wyjaśnień i to w trybie rozkazującym i pouczającym.Nie potrafisz zrozumiec najprostszych zagadnień co się dzieje z papierem na sesji ,a chcesz żebym przedstawiał specjalnie dla Ciebie analizę AT.ŚMIESZNOŚCI TY MOJE..
Może mi pokażesz AT ,która mówi ,że Mostek wzrośnie tylko lub aż do 2.50zł.Skąd wiesz i po czym wnioskujesz ,że spółka gdy osiągnie zysk / mój Panie kiedy to będzie / to osiągnie wzrost notowań nie mniej niż do 2.50. Oczywiście to Panie to nie do Ciebie.Zawsze możesz wystawić w poniedziałek Twoje papiery na sprzedaży po 2.50zł.Bo to Twoja cena godziwa.
Pisząc w ten sposób , dla mnie jesteś zadufanym i pyszałkowatym mądraliną
jato
PS Szanuj swoje 6000 akcji bo to godziwa ilość i myśle ,że bardzo dużo forumowych"milionerów" może o takiej ilości tylko pomażyć.Co do pisania .Nikt na forum nie ma prawa Tobie tego odmówić Natomiast .pamiętaj tak jak piszesz ,taką dostajesz odpowiedż.
jato

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.