Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MOSTOSTAL EXPORT - WZROST=WYWALANIE

Jak sam zauwazyłeś PRZEZ CAŁY DZIEŃ WISIAŁO NA KUPNIE OKOŁO 200 K PO 1,88 ZŁ. I każdy mógł sprzedać!!!!!!!! Mogłeś ty , mogłem ja.Mógł każdy kto miał akcje.
Ale dziwnym trafem niewielu takich było przez cały dzień.
To nie była żadna zagrywka to była rzeczywista chęć kupna. Gdyby te zlecenia były niżej to bym się z tobą zgodził , ale powtarzam one wisiały przez cały dzień na pierwszym miejscu i powiem ci ze jeszcze tydzień temu takie zlecenie powisiało by z 5 minut góra.
Ta osoba ( lub osoby , choc sądzę że to jedna osoba) zobaczyła co się dzieje na rynku i że wszystko zaczyna lecieć na ryj i stwierdziła że może uda się kupić taniej w poniedziałek.
A w poniedziałek sesji w USA nie ma , dziś spadek powyżej 1% więc najprawdopodobniej zaczniemy przyszły tydzień od spadków ( bez przewodnika stada nie będzie komu ciągnąć tego wózka)
Podsumowując : Papier ma się dobrze, ale jego prawdziwą siłę poznamy w przyszłym tygodniu jak sądzę.Ja póki co moje papiery trzymam mocno i nie puszczam.
Jeśli w poniedziałek spadnie to jeszcze dokupię conajmniej 50k.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.