Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD

Wyniki prawdopodobnie bede jak zwykle ale koncza teraz dwa kontrakty po okolo
15 mln.euro.Ze spolki niczego sie nie dowiesz,rzecznik ma zalozony kaganiec,nicze-
go z niego nie wyciagniesz,ja jednak stawialbym na przyszly rok,nie wiem czy wam to
uszlo ale oni powinni byli dostac zaliczke na ten kontrakt 150 mln dolarow w Moskwie.
Na moje pytanie co sie z ta forsa i czy wogole ja dostali stalo zupelnie sie zakrztusil.
Ja na pewno nie sprzedam,mimo wszystko te wynegocjowane kontrakty na razie nie
zagrozone,a jednak nadzieja ze ten stary w koncu odejdzie,sam ma przeciez tez ponad
2mln.akcji,ten iluzoryczny inwestor strategiczny moze bez niego sie pojawi,wiem ze
byli Hiszpanie,ale przez starego durnia sie wycofali bo stawial warunki jakby MSX byl juz
krolem gieldy.Ogolnie bede zdumiony jesli jakiekolwiek zyski pokaza.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.