Forum Giełda +Dodaj wątek

MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD

Witam
No to wreszcie mamy upragniony rekord.
W dniu dzisiejszym przez 2:09:03 inaczej pisząc przez 2 godziny 9 minut i 3 sekundy
NIE DOKONANO ANI JEDNEJ TRANSAKCJI na brylancie naszej giełdy Mostostalu Export.
Po tym czasie poszła piorunująca ilość akcji tj 771 sztuk.Według moich obliczeń dotychczas największa żebranina na MSX trwała około 1,5 godziny.
Chłopaki co wy tu jeszcze robicie? Czekamy na wyniki.Te wyniki i tak będą dla tych ,którzy mają to wiedzieć przed ich ogłoszeniem.Skąd ,ano od ducha świętego.Przy takim mało gramotnym papierze każda wiadomość / NA PLUS LUB MINUS / na wagę pięknej gotóweczki.Obrażaliście się jak pisałem ,że to szmatławy i toaletowy papier. Może teraz też mi nawciskacie.No dalej.Potwierdzam- to szmatławy i toaletowy papier.
Żal mi tych ,którzy twierdzą ,że są inwestorami długoterminowymi.kIEDY ODROBICIE STRATY NA TYM BADZIEWIU
I TYLKO KONI ŻAL
Pozdrawiam jato
PS - umoczeni w papier uściskajcie z radości Waszego guru RE.On teraz topi następnych na Jutrzence.Nie wierzycie ,że tak będzie ? poczekam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00