Ja uwazam że takie wpisy na jednym blogu są bardziej budujące niż te zakładane w nowym blogu. Zadymiarz też stara się omijać taki blog. Jato postaw się w roli zadymiarza. Czy bedziesz wypisywał rózne dziwne rzeczy nawet kontowersyjne nie ogładajac sie na innych. Na nowym blogu jest to łatwiej. Lepiej się pisze w nowym blogu wciskając przysłowiowy kit.
Na innych spólkack mają takie blogi .NIe widzę powodów na mostku bylo tak samo.
Ostanio bprzeglądałem rożne fora i natknąłem się na takiego blogera CBMPKOSA. .Własnie tak sie podpisuje Nie było w tym nic dziwnego. on pisze i wyszukuje spólki poniżej 1 zł i kupuje zawsze 100 000 sztuk. Zawsze kupuje na dólku i sprzedaje na górce. ale na blogu. Prosze sobie wyobrazić co czuja inni blogerzy
czytając " I co barany tak sie gra!! ha ha ha" Po takim wpisie lecą słowa niecenzuralne na wpisach a on ma ubaw. Ja uważam go za geniusza ponieważ zawsze pisze że sprzedał idealnie na górce. Wystarczy porównać jego wpis z kursem spólki. On zawsze ma rację.
Jeżeli by się pojawił na mostku to należy się stosować do jego wskazówek. Ale to szególny wyjątek.Takich blogera życzył bym sobie na mostku.
bankier 94