Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD

Do--- ja --- Witaj. Odpowiedż na Twoją zachęte do dyskusji.
Piszesz ,że kupiłeś Mostka po 2.04-2.05 .Trochę niepokoisz się dlaczego MSX dalej spada.Pomyślmy nikt nam w utrzymaniu ceny Mostka nie pomaga, a już szczególnie
" LEŚNE DZIADKI "Ludzie stracili zaufanie do władz MSX po bzdurnych i KŁAMLIWYCH
informacjach o nowym inwestorze i nowych wspaniałych kontraktach w Rosji.
Inwestor to KPINA,a z kontraktów NIE MA ZYSKU.Piszesz o fundamentach,zobacz kiedy ostatnio Mostek miał zysk.To KPINA
Papier , który traci zaufanie MUSI dołować i to mocno.O tym świadczy psychologia tłumu.
Paradoksalnie o tym, że nasz papier zaliczany jest do słabości widać po braku zainteresowania spekuły.Oni zawsze pierwsi wyczuwają gdzie idzie zarobek.
Napisałeś ,że kupiłeś papier - taka była Twoja wola i nic nikomu do tego. oczywiście mi wara również od Twoich inwestycji.
Ja przyjąłęm inna strategię.Poczekam do wyników.Jak będa słabe poczekam dalej z pieniędzmi na koncie.Jak będą dobre wyniki wtedy wejdę.Pewnie trochę stracę ,alebędę
mógł to szybciej odrobić.Tu też może decydować psychologia tłumu.Piszesz, że poczekasz z papierem.Oj proszę uważaj tu już jest spoooro czekających na odbicie. Oni maja potężne straty.TAKI JEST NASZ PAPIER i NASZ MOSTEK
Pozdrawiam jato
PS wiem ,że niektóre moje przemyślenia mogą być kontrowersyjne.Cóż takie one są.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.