Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Moi Ukochani Pisowcy - chcę Wam podziękować!

Ależ ja nigdy z żadnymi ludzi Leszka czy tez samym Leszkiem nie miałem kontaktu! Zresztą nie potrzebuję tego kontaktu!
Czy tak ciężko zrozumieć, że nie tylko Leszek poniósł straty ale też 70 tys. Polaków straciło oszczędności przez działania Instytucji Państwowych podległych PIS? Ja nie mówię, że Idea nie była w złej sytuacji oraz że sama w sporej mierze nie zawiniła ( choć wyszłaby na prostą gdyby nie decyzja BFG )- ale od Instytucji Państwa Polskiego oczekuję obiektywizmu, niezależności, profesjonalizmu oraz równego traktowania każdego przedsiębiorcy czy też obywatela! I tego tu zabrakło!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.