Piotr miałem mieć 10 min. na wizji na żywo dali mi tylko 3 min. któryś tam z operatorów przerwał moje wystąpienie bo stwierdził, że naprawdę kretyni oglądający na żywo mogą w to uwierzyć i by przy wyborach pomieszali im szyki (ale jaja jak się oni o nas wyrażają za kulisami, chociaż jeszcze gorsze stwierdzenia o nas słyszałem dla mnie to nic dziwnego). Kto oglądał bo była to godz. 6,30 rano pewnie celowo wybrali taką godzinę bo mniej ogląda kretynów pewnie o to im chodziło później nie mieli by dla mnie czasu tak twierdzili. Nie wiem czy mnie nie oszukali z tą wizją na żywo bo żona trochę zaspała i włączyła TV CNBC przed 7 rano i nic już nie było o mnie .
Musimy pogonić i tak tych złodziejów bo nie mamy wyjścia będzie katastrofa finansów jak tego nie zrobimy sami. Proponuje na Premiera Pana Doktora Jarosława Kaczyńskiego, będzie nas chronił od mniejszości narodowej wewnętrznie i zewnętrznie na wpływy w Państwie, Pana Prof. Leszka Balcerowicza na ministra finansów będzie bronił naszej kasy z OFE i budżetu i Pana Mecenasa Zbigniewa Ziobrę na ministra sprawiedliwości który będzie nas zabezpieczał przed złodziejami typu Goodyear no i jeszcze łupił tych złodziei w białych kołnierzykach i szkalujących Naród Polski na arenie świata jak sędziów, prokuratorów,prawników, profesorów, którzy pochodzą z mniejszości narodowych a mają ogromne wpływy na ustanawianie u nas prawa jak ustaw . Komorowski teraz mianuje i nadaje tytuły dla ludzi którzy pochodzą z mniejszości narodowej i oni będą kiedyś decydować o nas i ustalać prawo dla nas. Pan Lech Kaczyński za swojej prezydentury tylko nadawał tytuły generalskie sędziowskie, prokuratorskie i profesorskie dla ludzi szlachetnych pochodzenia polskiego.