Witam
Jezeli chodzi o WZA to sie istotnie pomylilem, bo zobaczylem w necie wzmianke o investors meeting co wzialem za WZA. W rzeczywistości to bylo spotkanie z inwestorami ws emisji akcji, o ktorej wspomnialem w ostatnim wpisie. Emisja co prawda przeznaczona jest w znacznej czesci na wykup obligacji, ale pozostaje okolo 100 ml Usd do dyspozycji GT plynnej gotowki....;)
Natomiast WZA jest (for sure) 12 kwietnia, jest juz w sieci dostępne sprawozdanie Zarządu i ogloszenie (annual shareholder meeting). Za pomylke przepraszam, ale sie wiele nie pomylilem.
Dziwia mnie glosy desperatow o wezwaniu po 60. Wszak juz jedno bylo z wiadomym skutkiem. Teraz GT jest w niedoczasie. Poskladajcie wszystkie przeslanki logicznie do kupy i nie ulegajcie panice i czarnowidztwu. ja kazdego dnia dobieram akcje i spokojnie czekam. A jak zwala kurs chetnie odkupie wiecej;) Moze oh oh ma cos na sprzedaż;)
Natomiast ostanie postanowienie SO ws uchwał WZA zostało oddalone z przyczyn braku dowodów. Masz waldi racje, ze jak bedzie inny raport sad bedzie sie musial nad tym pochylic. Moge sie zalożyć, że PZU zlozy apelacje od wyroku,ma na to czas bo jeszcze nie wyszlo pisemne uzasadnienie.
I masz racje że GT gra w silnym niedoczasie. kazdy dzien pogarsza jego sytuacje. Cowboye mysza cos szybko zaradzić. Ja czekam spokojnie i sprawdzam przy pokerowym stole pelnym bluffów i celowej dezinformacji i szumu.
Gdyby ludzie mieli olej w glowie i wlasne poglady nie zachowywaliby sie jak stado baranow nad przepascia.
W bulu i nadzieji czekam na rozwuj wydarzen.
Nastapi to szybko, jeszcze w tym połroczu. Moge sie zalozyc.
Pozdrawiam
Piotr
Ps Jak przegram zakład kupie komplet opon zimowych i letnich Goodyeara w ramach samoukarania sie.