Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Mega - trends....................doskonała rentowność.

haha tom to wina zakamuflowanych Niemców kryjących się pod narodowością Ślązacy haha i dlatego Dębica będzie skupiona po 59,54 zł przez goodyear nie mamy na to wpływu bo mniejszość narodowa nami rządzi.

a żydki to pod jaką opcją są zakamuflowani u nas kto wie bo ja nie wiem nie chcę dzwonić do Jarka bo by mi powiedział haha

Jarka to ja podziwiam wspaniały facet nie po to ma tytuł doktora aby mu niższość narodowa szczała na głowę i kapitalnie się broni i kluje tak delikatnie ,ze tych dał nów z PO co wczoraj wystąpili na briefingu TV inf. jak zobaczyłem rozwścieczonych ich to mało nie zeszczałem się ze śmiechu haha

Po takiej tragedii rodzinnej jakiej doznał Pan Jarek od Putina i Tuska to nie życzę nikomu tu, tylko go podziwiam ,ze ma jeszcze siłę walczyć z opcją zakamuflowaną w Polsce i co najważniejsze nawet ich doprowadza do szału.

ale ja na ten szał się nie nabiorę ich bo tu bardziej chodzi o nasze kieszenie a by to przyćmić inną sprawą czyli opcją zakamuflowaną haha.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA 0,62% 80,60 2025-10-20 16:44:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.