Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Mega - trends....................doskonała rentowność.

Muszę Was poinformować, ze zaczęło się już polowanie na ludzi typu nijakich.
Ten idiota głupio mądry myśli ,ze jak pojedzie do Świnoujścia i Gdańska, postoi na placu i pomruczy przed mikrofonem to myśli ,że mnie znów nabierze dla mnie on jest za głupi ja bym go trzy razy szybciej sprzedał za grube pieniądze a za grosze go z powrotem kupił.

Prawdę Balcerowicz w telewizji mówił, ze ludzi ma za baranów i nadal ich otumania ale nie mnie, jest za głupi dla mnie raz tylko może mnie oszukać więcej już nigdy.

No kto jest tu taki mądry niech wpisuje się tu ile może tu kupić swoim bajerem ludzi typu nijakich haha wg. mnie teraz może kupić oszołomów od 1,5 do 2,5 mil.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA 0,50% 81,00 2025-10-21 16:49:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.