Mogę się z grubsza zgodzić ale nie byłbym sobą gdybym nie wtrącił kilku zdań. Po pierwsze CC i AC może mają tak samo skalę globalną jak ochronę i w sumie tyle podobieństw. Są to urządzenia w innej dziedzinie medycyny (wyższe mnożniki przy kardio) i innej klasy, że o certyfikacji nie wspomnę. Druga rzecz - na samym zapleczu są jeszcze dwaj kandydaci klasy III, choć przebudowywany MM może jeszcze chwilę być nie do komercjalizacji. Kolejna sprawa - z tym upfrontem to jeśli sprzedadzą CC to mocno konserwatywnie podszedłeś, ale tak, mam tak samo - royalties przeze mnie bardzo mile widziane by było, baaaa, jest oczekiwane ze wszech miar. Potencjał sprzedażowy jest gigantyczny, a osiągnięcie stabilności przychodów przez Spółkę na dekadę cenniejsze niż wysoki upfront i to 100razy. Czy jest drogo czy tanio to niech każdy sam ocenia. Na koniec - ogromne oczekiwania mam też względem kamieni milowych, w sensie że będzie ich dużo - myślę tu o rozwijaniu CC pod kolejne zastosowania. To byłoby trochę jak royalties gdzie mają gwarancję kolejnych wpływów jeśli tylko przeprowadzą kolejne badania i potwierdzi się wynik. Inaczej mówiąc - nie trzeba nowych projektów ani szukać kupca, bo wystarczy rozwijać dalej CC a kupiec już będzie. Tyle. Niech tradycji stanie się zadość i dzisiaj niech pojawi się espi. Tego życzę. Spokojnej sesji