Piękna Manifia xD ! Pytanko tylko: czy Pani Olewska podpisuje się również pod tym oświadczeniem :) ???
To w jaki sposób prezes MNS obszedł się z p. Olewską to najlepszy przykład na temat standardów panujących w tej firmie ! Co do profesjonalizmu i ciężkiej pracy jaką rzekomo wykonujecie to można było ją zobaczyć na podsumowaniu 2022 roku. Rzeczywiście "matołki" wydelegowane do sprawozdania rocznego zyskali zaufanie akcjonariuszy. A p. prezesie to nie wspomnę - "Mateuszek" jest przy nim malutki ! Przecież to nie kto inny jak właśnie miłościwie Wam panujący p. prezes jest odpowiedzialny za zdołowany kurs MNS ! Pytam się gdzie dywidenda za rok 21 (nie mówię o tej złotówce na zasadzie naplucia akcjonariuszom w twarz) ? Gdzie polityka dywidendowa ? Gdzie główny parkiet GPW ? Gdzie relacje inwestorskie ? Nie odpowiadacie ani na facebook'u, ani na maile ? To są suche fakty. W którym miejscu skłamałem ? W którym miejscu pomówiłem spółkę ?
Szczęśliwie jestem już poza MNS i patrzę z boku jak kurs się systematycznie osuwa. Dużo zdrowiej się żyje bez akcji MNS !