Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,88 zł , zmiana od tamtej pory: 729,55%

Re: kurs wikany

Dnia 2018-05-11 o godz. 07:59 ~zaxy napisał(a):
> to dla tych co lubią poezję,
>
> "Więc tak długo trzeba było rozsądku się uczyć
> na pytania logicznie odpowiadać
> nie mówić bez sensu i od rzeczy"
>
> uczyć się rozsądku, to znaczy widzieć co jest nierozsądne, a co jest nierozsądne a zarazem jest przyczyną wszystkich konfliktów ujęte jest poniżej
>
> Tadeusz Różewicz
> List do ludożerców
> Kochani ludożercy
> nie patrzcie wilkiem
> na człowieka
> który pyta o wolne miejsce
> w przedziale kolejowym
> zrozumcie
> inni ludzie też mają
> dwie nogi i siedzenie
> kochani ludożercy
> poczekajcie chwilę
> nie depczcie słabszych
> nie zgrzytajcie zębami
> zrozumcie
> ludzi jest dużo będzie jeszcze
> więcej więc posuńcie się trochę (BĘDZIECIE MIELI KOGO POŻERAĆ)
> ustąpcie
> kochani ludożercy
> nie wykupujcie wszystkich
> świec sznurowadeł i makaronu
> nie mówcie odwróceni tyłem:
> ja mnie mój moje
> mój żołądek mój włos
> mój odcisk moje spodnie
> moja żona moje dzieci (WEŚCIE SOBIE MOJĄ ZONĘ , MOJE DZIECI DO BIDULI ALBO SOBIE ADOPTUJCIE na co mi ONE)
> moje zdanie
> Kochani ludożercy
> Nie zjadajmy się Dobrze (NIE ZJADAJMY SIĘ czyli nie tylko ludożercy są ludożercami, lecz też : który pyta o wolne miejsce
> w przedziale kolejowym
> bo nie zmartwychwstaniemy
> Naprawdę
>
> dopóki jesteś "kimś" nigdy nie zobaczysz tego co jest (?????????????????????????????????)
>

jeżeli wierszyki i rymowanki tak Ci namieszały , to aż strach się bać

tak się zamotałeś że sam siebie nie rozumiesz Różewicz ze swoimi wyobrażeniami o ludożercach w " pendolino "
też Ci nie ułatwia
nie pomogę Tobie
sam musisz sobie z sobą poradzić

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.