SL
Dlaczego występujesz pod różnymi nickami? Obawiasz się czegoś?
Dlatego jesteś śmieszny to po pierwsze ;)
Po drugie co Ci do moich pieniędzy i tego co robię?
Traktujesz innych tak jak nie chciałeś, żeby był traktowany np Combo i Mike
Też jest to groteskowe i śmieszne
Nazywaj mnie tłumem i dawcą - luz.
Spójrz na to co robisz ...
Combo w jednym z postów odpowiedział mi, że się zakręcił koło kołnierzyków z banku ... spółdzielnia???
Ty też tam zapewne wpadłeś.
No i teraz meritum ;)
Uczciwie jest działać uczciwie (nie jak B291 który ma klakierów i tworzy mini spółdzielnie)
Czym Ty różnisz się od niego? Nie potrafisz podziałać sam?
To też śmieszne....
Poza tym ja nic nie muszę jak Ty, bo nie znoszę musieć.
Uwielbiam za to nie musieć i się bawić.
Czy zarobię i ile to moja sprawa.
Ty biegaj pomiędzy spółkami i rób kółka ... wolno Ci (gwarancja kapitału ;), bezpieczeństwo :) i co tam jeszcze pisałeś???)
Tylko to nie nazywa się inwestowaniem tylko czystą spekulacją - pamiętasz o tym?
Wracając do mnie kupowałem po spadkach za 4,20, bo uważałem poziom 4zł za bezpieczny.
Potem go rewidowałem w dół - OK.
Ale nikogo nie namawiałem do zakupów mój miszczu analityki giełdowej - naucz się czytać
I nie masz nic do roboty tylko sobie tu przychodzisz bezinteresownie i komentujesz ;)
Daruj sobie - zawsze jest w tym jakiś interes, prawda ;)
A ja dalej będę dokupował COMPR, bo widzę tu niezły zarobek w przyszłości ... no ale jestem tylko małym dzióbkiem i sobie dziubię
Co mi do takiego Analityka vel SL, który komentuje, ale boi się wstawić swój nic i wpisuje głupie opisy - błazen, ten by Ci pasował mój INWESTORZE ;)
No i nie trać czasu, bo musisz zarobić 7tys miesięcznie (pamiętasz jak to pisałeś?) na swoim darmowym koncie MUSZĄC robić obrót, żeby konto było darmowe.
A ja nic nie musze ;)
I nic nie robisz tylko grasz na giełdzie (pamiętasz?) .... to się nazywa po mojemu dziadostwo i leserstwo, bo widać pracowałeś kiedyś, ale nic Ci z tego nie wychodziło (pamiętasz jak to pisałeś?)
Tym się różnimy i mi to cały czas pasuje