szacun jeśli znalazłeś na GPW spółki na których można z łatwością kręcić kółka i wyciągać 10-krotnie więcej niz na TFONE.
Nieźle, skoro tutaj było 30-40% to jak łatwo policzyć x10... Podziel się z innymi ciułaczami jakie to spółki to też sobie pozarabiają. Mnie się takiej spółki na rynku nie udało znaleźć. Jak nawet czasem się wykręci kółko na jakiejś 100% to wtedy z kolei na maksymalnych kwotach ok.20tys. pln. Więc szału nie ma.
No chyba, że to taki twój blef, żeby wywołać efekt <wow>?
Niezły jesteś inwigilator skoro wiesz do kogo poszły akcje, czy do nowych czy do starych i kto konkretnie kupował/sprzedawał. Jasnowidz czy z KDPW? A może znów podniośle ściemniasz jak to w naturze... :)) mam też rózne programy ale żaden mi nie mówi konkretnie kto sprzedawał i kupował. To chyba byłoby nawet nielegalne. Wtedy wszystko wiedząc zawsze by sie wygrywało. Bzdura.
Zakładam, że to twoje przejęzyczenie i po prostu jak setki forumowiczów masz prawo cos napisać, podzielić się swoimi domysłami. A tak naprawdę jak reszta g... dokładnie wiesz kto/co.
Ja zdania nie zmieniam. POPEŁNILIŚMY BŁĄD. Z OTWARTĄ PRZYŁBICĄ TO TRZEBA POWIEDZIEĆ.
Dla mnie jakbym sprzedał chociaż 15tys. akcji i teraz odkupił 2zł niżej, czyli brutto 30tys. złoty zarobku to byłoby naprawdę dużo pieniędzy. No jak ty taką kasą gardzisz to tym bardziej szacun jakich mamy tutaj majętnych akcjonariuszy :))
I nie zmienia to faktu, że nawet sprzedając jakąkolwiek małą porcje, 5k, 10k, 15k i na każdej akcji mając ok 2zł to się średnio ważenie wychodzi lepiej niż pozostając biernym.
Też jestem długoterminowym. bo wierzę, że spółka będzie rosła. Nie zmienia to faktu, że można byłoby cześciwo upłynnic i odkupić i wtedy nie wyłączając strategii długoterminowej byłoby się zdecydowanie na lepszym poziomie. Słowem, jednak błąd zrobiliśmy. Tylko ty się z głupia frant nagle pocieszasz a ja otwarcie do niego przyznaję. Ot różnica.