Dnia 2019-12-13 o godz. 12:26 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
> Dnia 2019-12-13 o godz. 12:03 ~Taaa napisał(a):
>
> > Oni okazali się wyjątkowymi frajerami. To akurat wiem z pierwszej ręki. Chcieli zrobić swój audyt ale dziadzio im odpowiedział że nie może obcego wpuścić bo ta technologia jest taka przełomowa i tak tajna że każdy na Świecie łupie by ją okraść. Ta paranoja udzieliła się też brodatemu kłamczuchowi.
>
> Hi hi, stara szkoła pokazała młodym wilkom, jak się wciska ściemę. Swoją drogą to czytałem tą "ekspertyzę" i jestem przekonany, że gdyby dali ją do konsultacji z kimś ogarniętym w temacie wysokotemperaturowego przekształcania materii organicznej, to uświadomiłby ich, że raport eksperta zawiera białe plamy w miejscach, gdzie powinno być o kluczowych problemach związanych z procesem. Bardzo możliwe, że nie zrobili tego bo podświadomie czuli, jaki będzie wynik takiej konsultacji. A bez niej dupokrytka była że mucha nie siada.
Tu znowu ploty bo słyszałem to z drugiej ręki. Mimo rozbudowy jednego reaktora o jakieś ogniotrwałe materiały to i tak to nic nie dało. Tym bardziej że wredny kontrahent zażyczył sobie 95% węgla w biowęglu a Gerdzie stykało 80%. Toż to niemal piec hutniczy by musiał być albo co najmniej koksownia.