Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -44,44%

Re: Kalendarium AD 2020

Witaj plugawy, druhu mój serdeczny. Jak widać Grande Finale mamy poniekąd na wyciągnięcie ręki. I mam takie trochę mieszane uczucia. Z jednej strony dobrze się stało, że w 2016 napatoczyła się Gerda - i Jaś miał za co skończyć reaktory. Skończył, uruchomił i pokazał wszystkim, ile warta jest ta innowacyjna na skalę światową technologia. Z drugiej - poraża, jakim się to stało kosztem - naganiacze z Gerdy pomogli łosiom od obligów i certyfikatów GERDA FIZ utopić bez szans na odzysk prawie 30 baniek. Niedobrze mi się robi, kiedy uświadamiam sobie ogrom ludzkich dramatów, który stoi za tą liczbą.
Co zaś do tych dzwoniących ... odbierają właśnie kosztowną lekcję. Taką, że oszukiwanie innych może być czasami całkiem opłacalne. Oszukiwanie samych siebie - nigdy. Bo co najmniej od połowy 2017r. powinno być dla nich oczywiste, że Fluid to fail.

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FLUID 0,00% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.