Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jestem ciekaw skad sie wziały te ujadajace psy gdzie byli jak polan

no wiec Redgrow powiem Ci że choć na giełdzie inwestuję od wielu lat to na forum weszłam pierwszy raz jakieś 2 miesiące temu. Dzisiaj napisałam się z kolei więcej niż w całej swojej karierze forumowicza razem wziętej. Wynikało to glównie z tego że jestem od tygodnia na zwolnieniu z powodu kontuzji i mi się nudziło. Ale ponieważ po wyczerpującym dniu polemiki to też mi się znudziło, wiec pewnie dam Wam upragniony spokój i moja aktywność znowu będzie niska.
Co do cytowania wybiorczo wypowiedzi w negatywnym kontekście to sam powinieneś rozumieć że pewnych wypowiedzi na forum nie da się ukazać w kontekście pozytywnym bądź negatywnym. Rażą taką głupotą i naiwnością że jakkolwiek bym ich nie zacytowała to zawsze mają ten sam wydźwięk.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.