Dnia 2020-11-30 o godz. 23:36 ~ktokolwiek napisał(a):
> Wystarcza 3-4 sesje z UHV I ten kto chce kupi, a ten co zechce sprzeda...
Owszem, może tak być. Ale wciąż nie jest, więc to tylko myślenie życzeniowe i zaklinanie rzeczywistości, że czarny łabędź przyfrunie z Godotem
> nie musisz pisac codziennych rozprawek o tej samej treści, bo to nic nie wnosi.
Nikt nie ma obowiązku czytać tego, co piszę, skoro uważa, że nic nie wnosi. A że codziennie od dawna na walorze jest podobnie - nie moja wina, więc komentuję sobie, co widzę. Znasz chyba definicję forum? Ja ci niczego nie zabraniam ani nie nakazuję. Odwzajemnij to. Nie chcesz czytać, co piszę? Nie ma sprawy. Rozumiem i nie mam żalu. Ignoruj mnie. Proste.
> >Jeden inwestor widzi opportunity, a drugi upadlosc
Nie zamierzam wpływać na czyjekolwiek sfokusowanie. Każdy sam decyduje o swych inwestycjach. I każdy ma prawo komentować po swojemu. Ja korzystam z tego prawa i nikomu nie wzbraniam czynić podobnie.
> Patrze tak jak Ty I rozumiem, ze inny poglad jest przez Ciebie nie do akceptacji?
Nie wiem, czy patrzysz tak jak ja. Ale nigdzie nie napisałem, iż inny pogląd nie jest dla mnie do zaakceptowania. Przeciwnie - cały czas wypatruję konkretnych faktów i merytorycznych opinii, które by mnie przekonały do zmiany spojrzenia na to, co i jak dzieje się z walorem