Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,84 zł , zmiana od tamtej pory: -5,43%

Re: jedna akcja za 1,80

Te paręset złotych dotyczyło arcstilla a pmpg max kosztował 70 zł wybite pod emisję akcji. Nie będę wróżył z fusów ale zanosi się, co ja piszę, kapitał już płynie na GPW szerokim strumieniem. Wszystko ruszy tylko pytanie kiedy poszczególne spółki. Pamiętam z ostatniej hossy, jak wszystko biło rekordy i było drogie to szukało się na siłę wszystkich badziewi, które to jeszcze były tanie i nie ruszyły na północ. I ruszyło wszystko łącznie z bankrutami. Tym razem będzie tak samo. Wszyscy dookoła mnie się pytają w co włożyć pieniądze a ja jedno, tylko giełda. Są w panice ze PiS im wysoką inflacją niszczy oszczędności życia a ja im mówię, Kaczyński już 2 lat temu mówił, my wiemy że przedsiębiorcy mają na koncie ponad 230 mld zł , te pieniądze muszą zasilić gospodarkę i to samo z oszczędnościami ludzi się dzieje, przyszli pislamisci po nie. Teraz trzeba wiadro nastawić albo kupić łopatę i wora aby napełniać go a może i widlaka i przyczepę ? Hymmm

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PMPG 0,00% 1,65 2026-02-09 10:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.