Przeczytaj mój wpis trzy posty wyżej. Wyraźnie napisałem, i pisałem o tym już dużo wcześniej, że ten co teraz kupi raczej nie straci (sam dużo nakupiłem żeby uśrednić). Ale czy zarobi i np. nie zamrozi kasy na 10 lat to inna sprawa bo kurs może się bujać po 1-1,5 zł, a Pan Prezes dalej będzie prowadził swoją politykę. I właśnie o to mi chodzi, że taka polityka gdzie tak traktuje się akcjonariuszy może do tego prowadzić. Było 10 zł ludzie kupowali bo tanio, nie szło do góry, sprzedali, było 5 zł to samo, 2 zł to samo itd. Reasumując jest tanio ale to nie znaczy, że urośnie bo to nie jest normalna spółka akcyjna tylko tak naprawdę spółka rodzinna gdzie liczy się interes rodziny. A co do spółek z NC, a GPW to ci powiem, że tam prezesi muszą się uwijać jak w ukropie, żeby pozyskać kasę na inwestycje i nie robią takich rzeczy. Pan Moritz mógłby się uczyć. Tak czy owak ci co mają muszą liczyć na to, że Prezes choć raz zrobi co powiedział czyli do 2022 sprzeda dużą część Siewierza i wypłaci to akcjonariuszom. Poczekamy, zobaczymy o wtedy pogadamy.