Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 517,00 zł , zmiana od tamtej pory: 14,82%
To trochę zmieniła Ci się koncepcja. Ciekawe jaki efekt będzie takiego systemu.
Tak trochę szkoda Waszego czasu na ciągłe siedzenie przed monitorem.
Ja mam trochę bardziej radykalne postanowienie noworoczne nie wiem czy uda mi się go zrealizować ;-)
Miałem plan pozbyć się akcji do końca 2017. Z różnych powodów nie zrealizowałem go więc przesunąłem termin na I kw. 2018.
Postanowienie takie, że pozbędę się akcji zrezygnuję z na jakiś czas z kontraktów i odpocznę od giełdy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 -0,28% 2 890,00 2025-10-03 17:04:12
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.