Jak tam .Dalej sie smiejesz? Moglbys Wlasciwie wyjasnic z jakiego powodu? Facet napisales na tym Forum pewnie 10 stron na MOJ temat.50 x maniery,semantyka,ortografia i psychoanaliza.W kolo macieja to samo.Wytlumacz lapkowiczom w jakim celu na forum poswieconym iwestowaniu w papiery wartosciowe plodzisz od miesiecy ten sam tekst nie majacy z inwestowaniem nic wspolnego?Ile wczoraj ,dzis,przedwczoraj zarobiles? To jedno pytanie w okol,ktorego wykrecacie przeciez tu chlupce.Gdy wam kurs rosnie chocby o 1% az sie od zachwytu belki gna.Po raz 20 „ zaluje kazdej chwili“...bla,bla,bla i z samozaparciem stalkera leci stara spiewka pod tytulem“ swiat wedlug Lola „ bo tak sobie go ulozyl.Smaruj na scianach ja masz ochote.Albo napisz „ mozesz mi skoczyc na garb poniewaz dnia...x ..wlozylem...w...spolek...x...x...kapitalu. Dzisiaj dnia x...mam potwierdzenie w postaci x...zarobku. Dlatego jestem x wielki. A Swiss jest y ciunki.“ Proste? A jezeli skomplikowane? To pisz na forum dla poczatkujacych autorow .:)))