Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  42,25 zł , zmiana od tamtej pory: -50,30%

Re: Eksperci

Podsumuje to krotko.Nie chce mi sie nawet czytac twoich wywnetrzen.Serio.Upatrzyles sobie mnie jako „ sparingpartner“ ? Jestes dobry czlowieku jakas kondensacja tego co sie w tym kraju dzieje.Amok. Jedno tylko.Powtarzam sie.Gdy nawet nie wiedziales jak sie wymawia lifescience, ja kupowalem.Tzw. merytorycznych analiz przed laty juz ( do poziomu molekulu i strategii biznesowych ) zamiescilem tu wystarczajaco duzo .Bylo z kim rozmawiac.W potyczkach ( bo nie pozostaje nic innego )z takimi jak ty, jedynym weryfikowalnym argumentem sa wyniki.Po to tu jestesmy.Na takich jak ty nie nie mam argumentow.Nie musze.Wystarczy mi satysfakcja,ze rynek wycenia moje zaklady z rynkiem tak jak mialem nadzieje ,ze bedzie Nie chce mi sie.Moj czas jest za cenny,zeby go tracic na dysputy z politrukami czatow przypadkowo inwestycyjnych. tylko dlatego ,ze sobie zyczysz.Nauczylem sie cynizmu. Jezeli chcesz sie na forach pojedynkowac jest na takich prosty sposob :Jaka masz stope zwrotu? Pokaz wyniki? Teoretyzowac i ukladac teorie na temat mozesz dla nowicjatu.Masz cos do pokazania? Uwiarygodniajacego teoryjki? Jezeli nie.Jestes dla mnie fantasta.Nie ta liga.Znajdz sobie dyskutantow sposrod rzeszy czatowych prognostow.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLNPHARMA 0,00% 21,00 2026-04-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.