Podsumuje to krotko.Nie chce mi sie nawet czytac twoich wywnetrzen.Serio.Upatrzyles sobie mnie jako „ sparingpartner“ ? Jestes dobry czlowieku jakas kondensacja tego co sie w tym kraju dzieje.Amok. Jedno tylko.Powtarzam sie.Gdy nawet nie wiedziales jak sie wymawia lifescience, ja kupowalem.Tzw. merytorycznych analiz przed laty juz ( do poziomu molekulu i strategii biznesowych ) zamiescilem tu wystarczajaco duzo .Bylo z kim rozmawiac.W potyczkach ( bo nie pozostaje nic innego )z takimi jak ty, jedynym weryfikowalnym argumentem sa wyniki.Po to tu jestesmy.Na takich jak ty nie nie mam argumentow.Nie musze.Wystarczy mi satysfakcja,ze rynek wycenia moje zaklady z rynkiem tak jak mialem nadzieje ,ze bedzie Nie chce mi sie.Moj czas jest za cenny,zeby go tracic na dysputy z politrukami czatow przypadkowo inwestycyjnych. tylko dlatego ,ze sobie zyczysz.Nauczylem sie cynizmu. Jezeli chcesz sie na forach pojedynkowac jest na takich prosty sposob :Jaka masz stope zwrotu? Pokaz wyniki? Teoretyzowac i ukladac teorie na temat mozesz dla nowicjatu.Masz cos do pokazania? Uwiarygodniajacego teoryjki? Jezeli nie.Jestes dla mnie fantasta.Nie ta liga.Znajdz sobie dyskutantow sposrod rzeszy czatowych prognostow.