Tak Rafał, postawią żagle i popłyną.
Nie Obserwator, nie zmienię leków, bo to by oznaczało że już jakieś biorę, a czuję się wybornie i zdrów jak ryba i żadnych nie potrzebuję. Zamiast pisać takie kocopoły zrewiduj swoje pasy bezpieczeństwa przed odlotem.
Robisz mi wyrzut że na forum giełdowym piszę o fascynacji Zbigiem, a On jest jej wart a to czym się zajmował jest ściśle związane z tym co dzieje się na giełdzie. Jeśli tego nie rozumiesz to nie moja wina i świadczy o płyciutkim pojmowaniu tych spraw.
Tak mi się wydaje że w Waszym środowisku atmosfera nie jest za ciekawa. Walenie w to jedno mieszkanko powoduje że na wierzch wychodzą duże mieszkania a nawet całe bloki... Wasza strona rozumie że to śliski grunt ale innego nie mają.
Niektórzy mają wpływ na giełdę ale czują już że to się może zmienić.Soft nie będzie mógł być bez końca blokowany, bo ktoś ma takie widzimisię, bo ktoś chce kupić wszystkie akcje. Będziemy mieli normalną giełdę, a soft i invention będą wysoko. Wy to wiecie, ja to wiem, a reszta kiedyś się dowie jak już będzie wysoko. Już wiem dlaczego blokowana jest tu pompa ale jeśli nie zgadzacie się z tym co napisałem teraz, to dlaczego kurs nie spada na 10 gr pokazując w ten sposób że obydwie spółki to badziew i padlina które są niewarte uwagi co namiętnie próbujecie sugerować?No? Powiedzcie mi.
Czekam.Ech...
P.s.Ciekaw jestem czy ten wpis się ukaże.