Cześć Cwaniak,
Jak tam u Ciebie tydzień na bogato?, widzę Lotosik na chwilę w korektę wchodzi, mam nadzieję że pomoże Ci jeszcze co najmniej jedną Gubałówkę zaliczyć.
U mnie pełen emocji tydzień, cały portfel +3,89%, czyli tyle co w 3 lata u banksterów na lokacie.
JSW, dziś jak od wcześniejszego Mikołaja (jak byłem mały to już wcześniej wiedziałem co będzie na Mikołaja bo zakamarki znałem od ukochanych rodzicieli) wpadło reko na 103 i ożywiło marazm przed ogłoszeniem 29.11.
Energa - Tchórz rano chlapnął w radio i kurs up, ten co ciągnie za sznurki tej małpy niezłą kasę trzepie, na pewno też nałożnice ciołów z KNF ciągną profity z tańców Tchórza bo to niemożliwe.
Asbis - gra nerwów, ale przy małym pakieciku to jak wrzucić 5 złociszy do jednorękiego bandyty w przydrożnym barze, ale i tak odda z zyskiem przed Zajączkiem.
Cały czas główkuję w jakim momencie wyjść z JSW 50% kapitału (na pewno nie przed 29.11) by jeszcze załapać się na KGHM, a tu czuję rwanie w cuglach bo już rozgryzłem te reko na 45, one nie było złe tylko liczone przy złej cenie miedzi na rynku