Projekt własny, nie dam się wepchnąć do jednej z wielu szuflad.
Cały kompleksowo z przydomową oczyszczalnią i charakterystyką 10,5. Do tego badania geotechniczne 1,2 - papier mogłem mieć za 0,8 ale nie takie numery u siebie.
Zainwestowałem w młody talent Architektoniczny i niestety nie polecam na przyszłość - musiałem młodzieży schody sam namalować bo się upierała że nie da się - pewnie program nie ogarniał, a młodej głowie brak doświadczenia. W tym roku już kupiłem część materiałów, np stal w promocji bez wspomagania fiskusa 23% za 1,8 (podpiąłem się pod dewelopera), w przyszłym na bazie koksu z JSW będzie pewnie ze 3.
Ruszam w przyszłym roku za gotowiznę, wolę jeszcze parę lat się pomęczyć w króliczoku lub u rodziców, niż do końca życia mieszkać pod jednym dachem z banksterem. Liczę też na oszczędności rzędu 60. Na kuzyna liczę damy rady, razem za czasów studenckich błąkaliśmy się po budowach świata, a i jeszcze dekadę temu w ramach rozrywki i w kraju nie jedno gniazdko się komuś uwiło. Dom bez bajerów, piwnica z garażem, parter 130m2, + oranżeria, poddasze użytkowe.