Do "Uzi" - czytam tak Twoje pokrętne wpisy i odnoszę wrażenie, że się pogubiłeś i jesteś strasznie "biednym" człowiekiem (bez obrazy). Bogactwem człowieka są bowiem wartości, którymi w życiu się kieruje. Mam tutaj na myśli min.: prawość, uczciwość, pomoc bliźniemu itd. Jeżeli głęboko w sercu je odnajdziesz (rodzice na pewno Ci je przekazali) to zrozumiesz, że jeżeli ludzie popełnili błędy inwestując w CEDC, to zapamiętaj, że nie ma ludzi nieomylnych i każdy z Nas (kto stracił ciężko zarobione pieniądze) zdaje sobie sprawę z podjętych decyzji. My nie szukamy wsparcia w Twojej czy innej (Nas krytykującej) osobie, lecz rozwiązania (które być może istnieje) bardzo trudnej nieetycznej sytuacji. To, że wcześniej ja czy ktoś inny nie wyszedł z trefnej inwestycji, nie oznacza, że Ty i inni macie prawo do obrażania Nas. Zapamiętaj, że "Nikt nie stanie się wielkim człowiekiem, bez popełniania wielkich błędów " Powiem Ci również, że " Nikt nie wie co przyniesie przyszłość. Dlatego ciągła nauka jest częścią mojej (nie Twojej) pracy...", oraz, to co powiedział Seneca, mianowicie: "To co myślisz o sobie jest o wiele ważniejsze od tego, co myślą o Tobie inni..." Na koniec dodam, żebyś zadał sobie pytanie: " Jeśli istnieję tylko dla siebie, to kto istnieje dla mnie? Gdybyś jednak miał trudności ze znalezieniem odpowiedzi, to Ci odpowiem, że "Jeśli jednak istniejesz także dla innych, inni również będą istnieć dla Ciebie..."