Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do oszukanych

Widzisz Billy, jest wiele racji w tym co piszesz. Nikt nie bedzie sie licytowal, kto ile stracil. Ja stracilem ponad 100 000 zl. Czy to dla kogos duzo czy malo niewiem. Wiem, ze dla mnie to jest bardzo duzo i szlag mnie trafia bo to byly ciezko zarobione przez ponad 30 pay pracy pieniadze. W dodatku mialy byc wsparciem bym mogl godnie w przyszlosci zyc. Nadto mozna powiedziec, ze stracilem duzo wiecej jezeli moje skladki z ZUS-u przeszly do OFE, a Ci sami widzimy jak zarzadzaja Naszymi pieniedzmi. I teraz Wam wszystkim powiem,ze jedyna rzecza, ktora moge sobie zarzucic to moja latwowiernosc. Niestety czuje sie oszukany poza Zarzadem spolki takze przez ING OFE, ktore bedac posiadaczem znacznego pakietu akcji (6,73%) raport o zmniejszeniu swojego zaangazowania do zera zlozylo w SEC dopiero 19 kwietnia 2013r. Podkreslic nalezy, ze w liscie otwartym do akcjonariuszy (po tej szopce kiedy listy lataly, by kurs akcji sprowadzic do niskich poziomow) spolka zapewniala akcjonariuszy,ze sojusz z RT jest dla mniejszosciowych najbardziej bezpieczny. Nie wspominajac raportu za III Q 2012 na roznych stronach znajdziesz min takie informacje jak: Inwestycja w CEDC bezpieczna (tvn 24) czy CEDC- walory, ktore moga byc hitem 2012r. (Serwis-inwestora.pl) Mozna by tutaj mnostwo przykladow podac na dzialania zachecajace do zakupow akcji CEDC. Oczywiscie, ze byly rowniez i ostrzezenia, ale nie byly to zapewne informacje wynikajace z dzialan w dobrej wierze. Podstepem wprowadzila w blad akcjonariuszy, ktorzy I'm mimo wszystko zaufali. Co tu duzo gadac, czare goryczy musze przelknac, postarac sie zapomniec i jakos zyc. Pozyjemy, zobaczymy - zle nikomu nie zycze, niemniej jednak mam nadzieje, ze w tym przypadku sie spelni stare przyslowie: "jak kto sie bogaci, tak i straci"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.