Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do fanów Witolda!!!

Akurat to wyjaśniłam dosyć dokładnie, tylko wszystkie wpisy zostały wycofane przez administratora, więc napiszę jeszcze raz.
Chodzik Księżycowy pozostawił mi swojego laptopa, wszystkie nagrania i notatki, dzięki niemu otworzyłam rachunek inwestycyjny.
Nasuwa mi sie jedno pytanie.
Panie Cercio,
nie ma pan przecież akcji Trakcji Polskiej skąd więc to przywiązanie do tego forum. Nie lepiej prowadzić dyskusię tam gdzie Pan tak wspaniale wszysktim doradzał.?
Na tamtych forach gdzie pana szanują bardziej niż gdziekolwiek i kochaja za trafne prognozy nieprzwdaż ? Dlaczego tam Pana nie chcą ?
Tutaj był Chodzik Kiężycowy i warto było się przeciw niemu związać nawet z innymi aby tylko mu dołożyć. Chodzik pisał , że Trakcja uzrośnie do końca pierwszego kwartału ponad 4.80. To nie jest wcale długoterminowa grognoza. Pożyjemy zobaczymy. Ja posiadam akcje tej spółki więc na tym forum jest moje miejsce a Pan nie posiada więc co tu jeszcze robi ? Skoncentrujmy się na Trakcji a o Chodziku Księżycowym nie ma co pisać bo już po sprawie. Jeśli chodzi o teorie spiskowe no to tak, w tym jest Pan znakomity. Może mój e-mail z Amsterdamu co ?
Chętnie zresztą opowiem o Chodziku więcej jeśli ktoś będzie na pogrzebie. Jestem brunetką i będę w zielonym palcie.
Mirosława

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRAKCJA 1,41% 3,25 2025-11-10 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.