Witam
Sądy prowadzą dwa postępowania o zwołanie walnego reprezentują nas GWW i SII.
Każdy chce informacji, ale nie chciał walczyć i się organizować w PAH i co więcej płacić za to
nie tylko gotówką, ale i wieloma godzinami poświęconymi na walkę z uzurpatorem "Prezesem"
Pawłem Paluchowskim. Wiele godzin rozmawiałem z człowiekiem, ale niestety nie chce poddać
się ocenie naszej Akcjonariuszy, trzyma się kurczowo stołka, ale wcześniej czy później z niego spadnie.
Śmieje się w twarz dla "KRS" które jest wydmuszką i nic nie robi, karze i nie egzekwuje, no śmiech
ale u niektórych zbiera się na płacz. Sam nam ponad 2% HAWE S.A., ale nie mogę nic zrobić. Prokuraturę
w/w rozgrywa jak chce, płacąc kasą spółki, czas Pandemii nie pomaga, a wydłuża terminy. Dwoje
Świetnych ludzi Hania i Sławek umarli, nie doczekali się sprawiedliwości nawet w części, Sławek zajmował
się stroną www, był moim przyjacielem pełnił funkcję skarbnika i koordynował kancelarie nie szczędząc prywatnego czasu.
Każdy chce coś wiedzieć, ale trud i koszty ponosimy tylko my, nie jest, to miejsce na informowanie ludzi o tym, co
planujemy. Paweł Paluchowski czyta to forum i nie zamierzamy uprzedzać go o tym, co planujemy. Osobiście
spotkam się już niedługo z nim w sądzie, Adwokat już pracuje jak podejść do sprawy, żeby poniósł jakąś dotkliwą
prawną i finansową karę. Uzurpator skarży wszystko co może, kłamie że nie wie kto ma ile akcji i przez to nie może wydać nam
odcinków zbiorowych akcji, prokurator daje się robić w bambuko, no zgroza, co można bezkarnie w tym naszym pięknym
kraju wyrabiać mając parę złotych, "Dziki kraj!" jak powiadał dawny minister sportu, Drzewiecki:)
członek rady porozumienia akcjonariuszy HAWE S.A.
G. KURIATA