Zmiana w polu "Autor" wynika z tego, że na innych wątkach forum bankiera, podpisuję się OLO i chcę to ujednolicić.
Dnia 2021-10-17 o godz. 19:39 ~KUZ napisał(a):
> Witam Cię kolego ZUK.
>
> Jeden zero dla Ciebie. O swój intelekt jednak się nie martwię z natury jestem optymistą więc nadal obstawiam wzrosty.
> Słucham twoich propozycji jak widzisz przyszłe pół roku oczywiście na spółce ZUK żeby nie było wątpliwości:)
> Może jeszcze podpowiesz jakieś poziomy cenowe jeśli masz ochotę I taka prośba przy okazji - nie strasz bankructwem to trochę niedorzeczne z Twojej strony - Ty taki intelekt i takie niestworzone rzeczy opowiadać. Nie ładnie, nie ładnie nie wypada.
> Jako zagorzały inwestor ZUK-a rozumiesz że to nie spółka gamingowa tu nie będzie +500% ale coś zawsze kapnie jak się jest cierpliwym.
> Pozdrawiam
Kolego KUZ, jeśli 1:0 było w październiku, ile mamy teraz? I czemu dopiero w październiku, przecież wątek zacząłem w kwietniu?
90 min. meczu , już dawno minęło.
Kolega nie czyta ze zrozumieniem moich dotychczasowych wpisów, (tam wszystko zawarte) obśmiewa je, a teraz, gdy moje słowa się spełniają, a z rzeczywistością dyskutować się nie da, chce, bym podpowiedział scenariusz na najbliższe pól roku?
Kolega powtarza od czerwca, że intelekt ma sprawny, co prawda dotąd nie potwierdził tego w prognozach, ale może tym razem? Statystyka powoduje, że kiedyś kolega ma szanse trafić:)
Jedno mnie zastanawia, czemu jeszcze nie ma ZUKiem optymalizacji podatkowej. Czyżby posiadacze ZUKa nie wygenerowali na rachunkach zysków w tym roku, które mogą pomniejszyć stratą ZUKa, czy są tu tylko zarobieni i podatki Wam nie straszne?:)