Już ci tłumacze biorąc pod uwagę nasz fundusz myślisz ze jemu będzie zależało na tym żeby wracać w okolice 3 tam gdzie kupował lub niżej żeby dale mieć stratę? W wynikach wyjdzie czy wywalał i dostarczył płynności czy rynek sam wykręcił te akcje , wykopał je z pod ziemi. Teraz tak uważam ze tu były rozgrywki z akcjami o jakich nie wiem, ale się domyślam. Teraz jak byś chciał żeby rynek rósł, to jakbyś to zrobił żeby zebrać akcje, jesteśmy już na tych poziomach ze nie warto wracać bo wiadomo ze tam będzie duży popyt i wielu czeka zapewniam. I tu z pomocą przychodzi duży przetarg jest okazja do testowania i zbierania akcji ponieważ okazał się nieudany, czekamy ja drugi wynik jest dobry co robi rynek kupuje a co tylko info nie potwierdzenie, i rynek sprzedaje kolejny fakt. co robią sprytne pieniążki kupują go od zmęczonych zniechęconych przestraszonych akcjonariuszy. Zgarniasz w ten sposób podaż nic nie robiąc. a czy cos złego się dzieje ? tylko działamy na emocjach. Widać po wykresie co się dzieje. Teraz wielu się boi kupować bo jest dużo emocji na wykresie. a co sie dzieje w karnecie rynek boi się ruszyć zlecenia 2000 a to jest ostatnie zlecenie które tamuje wzrost zapewniam. Powyżej podaży już nie ma. Podam ci sytuacje z tamtego roku jak kurs zszedł z 2 zl na 1,20 zl i niedźwiadek trzymał kurs 8 000 akcji i to widziałem, jak teraz, jak zgarnąłem to zlecenie rynek poleciał i już było po strachu. teraz nie będzie robił tego tak dużym zleceniem a kwotowo wychodzi na to samo, a w tamtym czasie strach był to trzymał rynek 8 tys. teraz trzyma 2 tys. Uważam ze tu zagląda pieniądz i czyta wiec reaguje adekwatnie do pisania, podważając lub potwierdzając myśli. sprawa się wyjaśni na jakiś czas po wynikach. A AKCJONARIAT ZMIENIL SIE MOCNO. Myślisz ze akcje będą spadać, kogo to obchodzi, niech spadają jakie to ma znaczenie, patrz tylko co się dzieje wtedy. myślisz ze teraz jest drogo ? dla pieniędzy nie ma drogo, tylko czy jest okazja na zarobienie a teraz ? już jest po ptakach uważam.