Dnia 2023-01-11 o godz. 17:11 ~Mike napisał(a):
>
> Ps. Przepraszam, wiem, nieładnie i mało dyplomatycznie wyszło. Ech, byle by dotrwać do tego debiutu na głównym... :)
Mike, ale się rozpisałeś. Gdyby to o czym mówię, w ogóle nie miało szansy spełnienia, to byś zapewne tak się nie ekscytował.
Nie przejmuj się — pomimo tego wszystkiego, co wcześniej napisałem to i tak uważam, że ta spółka to dyjament. Perła, którą można kupić ciągle jeszcze za grosze. Scope będzie prawdopodobnie największym czarnym koniem warszawskiej giełdy, i to w całej jej blisko trzydziestodwuletniej historii. Natomiast pan Piotr Garstecki będzie jednym z najbogatszych Polaków, czego mu gorąco życzę. Zasłużył na to!
I jeszcze mała uwaga na koniec: myślę, że nie przystoi poważnemu inwestorowi, jakim jesteś, takie niecierpliwe oczekiwanie debiutu na głównym. To trochę dziecinne. Jeśli spółka ma swoją wartość, to nie musimy z takim napięciem wyczekiwać przejścia na rynek główny.
Spokojnie, Mike. Na pewno dotrwasz do tego debiutu na głównym.
Ja wierzę w wartość i dla mnie spółka mogłaby w ogóle nie być notowana, a i tak byłbym zachwycony, posiadając akcje Scope Fluidics.
I tutaj, Mike, ale nie tylko w tej sprawie, zasadniczo się różnimy. Może to i dobrze, że ludzie są tak różni...