Widzisz concept od samego początku śmierdziałeś mi spekulacją i naganianiem:) i jak widzę nie tylko ja mam taki pogląd. Jak już pisałem w poprzednich wątkach uważam, ze nie działasz sam. Obserwuję to co wypisujesz na bankierze i parkiecie i wszędzie wielu tobie podobnych się wypowiada, a wniosek nasuwa się sam wsiadacie na spółkę podbitka, szybka jazda do góry i wyskok w biegu. Może się mylę co do Twojej osoby ale już tyle razy to widziałem na różnych papierkach, że praktycznie jak ktoś kumaty to widzi działania schematowe. Nie oceniam czy to dobrze czy źle. Skoro dobrze na tym zarabiasz to rób to dalej ale proszę cię nie naganiaj pod płaszczykiem iż chcesz nas sprowokować do dyskusji. Ja jak i inni na tym forum wiemy co to za spółka LUG siedzimy na papierze i obserwujemy przyczajeni. Mam ją w swoim mieście więc widzę i słyszę jak "rośnie" mam ją również od dłuższego czasu niż Ty w portfelu. I do czasu pewnych informacji /które nastąpią/ dokupuję gdy się korekci. Może i kurs spadnie zgodnie z Twoją kolejną prognozą, ale proszę Cię kogo to obchodzi. Twoje wpisy są świadectwem, że nie chcesz dyskutować tylko naganiasz świeżaków, którzy latają ze spółki na spółkę w oczekiwaniu złotego strzału i na nich zarabiasz.