Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,36 zł , zmiana od tamtej pory: 78,40%

Re: Coś nie spada...

Coś Ty coś Ty... Nic mnie nie tknęło, musiałbym mieć wybujałe ego albo być bardzo mostkowy.Ale uczciwie muszę przyznać że tak kiedyś ego było. Miaaałem, to prawda, pozbywam się bo nie podoba się na górze. Teraz sam się dziwię że potrafiłem w ten sposób. Coraz lepiej widzę jaki to był błąd nakręcać spiralę tej paskudnej energii.Pokój z Tobą, jesteś przenikliwie bystry gość i czytanie Cię na drugim wątku było inspirujące. Zdziwiło mnie tylko że przecież nie atakowałem Cię jakoś osobiście ale pewnie dlatego że pisałem niezgodnie z kierunkiem i tu jestem w stanie zrozumieć. Możemy się umówić że sobie odpuszczę.Zwłaszcza że jakieś dziwne pozytywne symptomy się pojawiły i chyba mi się nie wydaje, szkoda to psuć.Myślę że te przekomarzanki były też dla nas jakąś rozrywką ale łatwo przekroczyć granicę bo nie wiadomo gdzie ona jest a nie zawsze ma się na to ochotę i siły a tu jest robota.Ucinam zatem i zamieniam się w neutrala bo fajnie też czasem posiedzieć na widowni.
Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEPCO -0,96% 29,04 2026-01-30 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.