Dnia 2023-03-25 o godz. 08:46 ~cba napisał(a):
> >
> > była ale przy 4zł ,teraz to juz spekulacyjny kartofel z duza szansa na palto na lata
>
> Dlaczego tak myślisz? Fundamentalnie dobre wskaźniki np. aktualna C/Z 3 to chyba nie dużo. Poza ty niezłe perspektywy wg mnie. Spółka się rozwija, unowocześnia. Jakie masz argumenty na to że to już tylko spekulacja?
>
bo za długo jestem na giełdzie i wiem ze najbardziej sie liczy trend nie zadne wskazniki ,spolka moze miec wskazniki z kosmosu a beda ja dalej pompowac jak i pózniej zwala na maxa zeby latami nie kisic kasy ,tak miała kazda spolka w swojej historiii, tutaj jest to ryzyko ze jak spekuła powie dosc to płynnosc spadnie i beda skoki w dól zawaliste ,przeciez ten sam manewr sie wcia powtarza podganiaja duzymi zleceniami kurs a jak ich nie ma sam spada ,a to ze fundamenty itd sie nie liczy ,ta spolka juz dawno miała dobre fundamenty i jakos prawie 20 lat nie rosła a przyczyna jest jeden własciciel zaden fundusz czy spekuła nie wejdzie na dłuzej cos podobnego jak na mercatorze ,biomedzie itd ,po prostu trzeba miec reke na enter i w pore uciec poki jest plynnosc