@B921
Nikt chyba nie namawia Ciebie na sprzedaż teraz. Nie trącaj paranoją.
Ja też sobie życzę w tym roku ATH, a nawet 25zł. Tego sobie życzą chyba wszyscy tutaj:) I wszyscy pewnie rozumieją potencjał. Nie jesteśmy analfabetami:)
ASB, MRB, ATC to super przykłady, że można zarabiać klasycznie na wzrostach, kupując na wsparciach, a sprzedając na oporach. A intensyfikacja następowała zawsze po ... korektach. Zarobiłeś coś na tych spółkach? Ja na dwóch MRB i ASB. A za ATC dzięki, warto wrzucić na listę obserwacyjną. Na marginesie.
Kapitał spekulacyjny jest już na POZ od kilku miesięcy. Na jednym z kluczowych poziomów technicznych, kupiłeś chyba również Ty? Ale ten kapitał spekulacyjny pojawił się też na 2 i 2,90. Ja nie zgaduje. Aktywnie zachowywałem się na każdym z tych poziomów i to naprawdę widać.
Pozdrawiam Cię serdecznie - Twój stary naganiacz.
@Farmer
Ciebie również serdecznie pozdrawiam:)
Naprawdę głupotą jest sprzedanie po 2,50 i dokupienie po 2, czy też sprzedanie po 2,90 i dokupienie po 2,50? Jeżeli kupiłeś i trzymasz to ja zarobiłem więcej od Ciebie o 41% wynikające z kupowania i sprzedawania plus to co zarobiłem od dna den. I mam pozycję, która płaci. Czy to też głupota? Ochrona swojego kapitału to również głupota?
Panowie, zmieńcie może te teksty o głupocie, naganianiu, leszczach, kółkowiczach na coś konstruktywnego. Jeszcze raz przypominam, że każdy gra jak potrafi lub jak musi. Inaczej zagrywa ktoś, kto ma wolne środki na kilka lat, a inaczej ten kto zarabia na bieżące życie. Po co nawzajem się opluwać?
Pozdrawiam