Zarabiasz na nieruchomościach i dlatego masz narrację naganiacza że szkolenia "Jak zarobić miliony na nieruchomościach ". Warszawa jest przykładem? Jest ewenementem i takim pozostanie obok Wrocławia i Poznania do 2030 będę miały świeżą krew kosztem innych miast i regionów. Średnia wieku w Polsce to 42 lata ROZUMIESZ? Sam mam mniej ale nie znam wśród znajomych nikogo kto by nie miał już domu lub mieszkania na kredyt. Zobacz ilu milenialsów przypada na pokolenie 65+, milenialsi nie będą zakładać rodzin jak ich rodzice mają zupełnie inne podejście do życia. Czesto na 1 wnuczka przypadają 2 mieszkania po dziadkach. Bez emigracji ze wschodu rynek sue zalamie, wpierw wynajmy co juz widsc. Nastepnie te 70% mieszkan kupowanych ppd wynajem trafi na runek sprzedazy .Płacę dopiero zaczynają spadać. Jedź 40-50 km za duże miasto i sprawdź ile stoi pustych domów z lat 70-80-90 i nikt tego nie chce. Ja jeżdżę i widzę , czuję się jak koleś z filmu Big Short który odkrył coś czego wielu nie chce widzieć. Na mojej ulicy na 12 domów jest 5 w których mieszka 1 starsza osoba na 160-200 mkw. W 2008 roku nieruchomości nie spadły zaczynały dopiero w 2009 A dołek był gdzieś 2013-2014 i teraz będzie podobnie i nie mówię o lokalizacja PREMIUM i Wwa tylko o ogólnej sytuacji rynku w kraju.