Oczywiście, że nie musisz. Powiem więcej, osobiście nie wierzę aby to cokolwiek zmieniło.
Mamy jednak na WIGU 20 zasłonę ciemnej chmury i odbicie od ważnego poziomu oporu, co niestety nie pomoże kursowi HB. Analiza techniczna jasno i precyzyjnie określa tu miejsce spadku ostatecznego. Biorąc pod uwagę całą poprzednią falę wzrostową sprzed kilku lat i widząc, że mieliśmy do czynienia z pięciofalowym ruchem wzrostowym, gdzie wydłużeniu uległa fala piąta, możemy z dużą dozą pewności określić poziom odwrócenia tego spadku na drugie wydłużenie fali piątej, czyli na 2.10 Ponieważ jednak możliwa była równiej nieco odmienna interpretacja tej fali, więc brałem również pod uwagę poziom 3 złotych. Jak jednak widzicie (a poinformował mnie o tym sam rynek ) akcje spadają i spadać będą właśnie do tego a nie innego poziomu. Od dwóch przeszło lat ciągle o tym pisze, że mnie już samemu ręce opadają. A przecież zamiast pisać te głupawe kawałki, obrażać mnie itd wystarczyło przez te dwa lata zainteresować się na poważnie analizą techniczną i tyle, albo aż tyle.
Chodzik Księżycowy
Kto z was może mi coś napisać o wydłużeniach fali piątej i jej skutkach? Zobaczcie sami ile kasy moglibyście zaoszczędzić o nerwach nie wspominając.