Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ~cercio : zobaczymy czy tak samo zareagujesz jak na MAĆKA?????

Emerycie
Jak możesz napisać,że różnice w interpretacji fal między Maciejem a Lagosem są nieistotne?Czy, według ciebie,nieistotne jest kiedy rozpoczęła się bessa?Czy nieistotne jest,że według Macieja i mnie fala III była wydłużona a według Lagosa fala V?Czy to,że fala IV zachodzi poniżej fali I też jest nieistotne?Czy to,że Lagos rozpisał całość trwania giełdy jako jeden,pełny cykl (nie wiadomo czy wielka I czy III czy V ,bo to wie tylko Maciej) podobnie jak ja, to też jest nieistotne?Takie niewielkie różnice,prawda?Nieistotne jak się nie ma zielonego pojęcia o teorii fal Elliotta a jest się przekonanym,że się wie.Ale tak naprawdę to ma wielkie znaczenie na przyszłość.Nie ma ludzi nieomylnych.Ja też się nieraz mylę ale potrafię się przyznać.Dobranoc.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.