Niepotrzebnie reagujesz agresją. Giełda jest dla osób dojrzałych.
Jak mam pomóc osobom , które nietrafnie zainwestowały? Zrobic każdemu przelew? Nie stać mnie na to. Polecać inną spółkę, by odrobili straty? To giełda, nie ma nigdy gwarancji zysków. Niestety kazdy sam odpowiada za swoje błędy inwestycyjne.
Ale tobie mogę pomóc. Beziteresownie. Ujęła mnie twoja historia. Bomi przsłoniło ci świat. Nigdy nie miałes tych akcji i deklarujesz, że nie będziesz miał. Jednak obserwujesz notowania i wypisujesz swoje przemyślenia bez przerwy, także w dni świąteczne. Piszesz, że chcesz tak żyć i jesteś przy tym szczęśliwy. Twierdzisz nawet, że jesteś szczęśliwszy ode mnie, choć nic o mnie nie wiesz. Czy to normalne?
Uwielbiasz posty o sobie, szczególnie te niepochlebne? Czy to normalne?
Przypisujesz sobie, że jestes dla większości piszących na tym forum problemem i boją sie twoich wpisów. Czujesz się zatem odtrącony przez społeczeństwo ale oszukujesz siebie, że dobrze ci z tym.
Jest na to rada. Zapomnij o przeszłości i zacznij żyć od nowa.
Uważasz się za wizjonera. Wiesz nawet kto o jakich poziomach cenowych marzy. To niebezpieczne. Boję się byś nie uwierzył np., że potrafisz latać.
Z drugiej strony ciekawy jesteś wyników za 2 kwartał. To z kolei każdy wie, że będą złe lub bardzo złe. Należę do tych którzy twierdzą, że to efkt działania obecnej ekipy. Czy celowy, to juz niech każdy sobie sam odpowie.
Piszesz niby z przekąsem "Ale wy juz pewnie zbieracie kasę na emisje" , a przecież powinieneś doskonale wiedzieć, że nowa emisja nie będzie dla drobnych lecz dla wybrańców. Czy to ignorancja, czy celowe działanie?
Jeszcze raz wyciągam do ciebie pomocną dłoń. Świat nie jest taki zły i nie kończy sie na giełdzie.