Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Cena akcji

komisarz - nie przejmuj się mną... ;-D
Wolę zyć nienormalnie po swojemuniż normalnie po twojemu...
I jakoś czuję szczęśliwszy od ciebie, bo nie mam potrzeby oczekiwania twojej pomocy ani udzielania jej tobie...
To ty maswz problem ze mna, jak wielu innych ;-D
To nie ja mam bomi i uwielbiam wszelkie posty o mnie... ;-D
Cokolwioek kto pisze - ja mam uciechę ;-D
A najwiecej piszą madrzy inaczej, którzy maja ze mna problem.
Bo madrzy go nie mają... ;-D

Tak więc pomagaj mi według swego uznania, wyzywaj lub wyśmiewaj albo ignoruj...;-D
Wisi mi to i powinienes to od dawna wiedzieć ;-D
I może lepiej spróbuj pomóc tym, co wtopili w bomi ;-D
Ale tego juz nie potrafisz... ;-D

Arogantom pytajacym mnie o spółki nie zamierzam odpowiadać, bo moja wiedza i zainteresowania nie są dla tych, co prostacko zadają takie pytania. Nawet na moją ironię trzeba zsłużyć...
A że nic bardziej nie wkurza takich od ignorowania, wiec ignoruję, by dalej się uskarżali na rankora... ;-D
To ja wybieram , komu i co chę odpowiedzieć... ;-D
Byle komu nie odpowiadam ;-D
I specjalnie teraz ja jestem dla nich ironicznie protekcjonalny ;-D

Z namierzaczy bytowa też mam ubaw, bo myslą schematycznie i idą po najprostszej linii skojarzeń.. Ale nie szkodzi... To ich problem. ;-D

Adamson - o bomi masz marne pojecie, a o mnie masz jeszcze mniejsze, ale nie szkodzi, mozesz myślec inaczej.
I zebytś ty choc nabiał miał... ;-D
Piszesz, ze o mnie i do mnie pisac nie bedziesz, a jednak komleksiki nie daja spokoju...
;-D

No dalej chłopaki - karmicie trolla czy wymadrzacie się o bomi?... ;-D

Tacy mądrzy jesteście, a kurs jakoś nie rośnie...
Kilka miesięcy temu śmieliście się, kiedy pisałem o zejściu na groszówki...
Dziś marzycie o 0,4x...
I to ja mam z was uciechę ;-D
Z waszej bominaiwności, bomiarogancji i bomiignorancji... ;-D

Myslicie, ze jak wzajemnie bedzie pocieszać się pisaniem o wzrostach, to kurs zacznie rosnąć?...
Będzie, ale jak odwrócicie wykres do góry nogami ;-D

Przyszły tydzien powinien byc wesoły.
Sam jestem ciekaw wyników za 2Q i reakcji rynku...

No i co potem na walnym...
Ale wy juz pewnie zbieracie kasę na emisje... ;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.