Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BOMI. Triumf rankozenków. Bomi zeszmacone.

Co mi zarzucasz?

Że we wrześniu pisałem, że najwcześniejszy termin zawarcia układu to styczeń?
Że jak usłyszałem o pomyśle emisji "akcje za długi" - to marzec?
Że pisałem, że banki będą chciały zobaczyć wyniki za Q1 co oznacza maj- czerwiec.
Pisałem o tym wszystkim z wyprzedzeniem. Kilku miesięcznym.

Za każdym razem ostrzegałem: "Jedzie winda!". "Wysiadać póki pora".

Teraz na Bomi już nikt się nie uśrednia. Chyba, że starzy bomifani.

Miałeś chwilowy zlot amatorów groszówek, ale oni właśnie odpłynęli. niedawno po lewej były pełne półki na wszystkich poziomach. Teraz - pusta lodówka.
Półki po prawej wypełnione po brzegi.

Teraz Majkele, Kaziki się pochowali.
Skoro pisanie na forum ma taki wpływ na kurs, to powinni tu być codziennie. Przecież to oni mają bomimakulaturę.

"ja" też zamilkł. Chociaż był na walnym, chociaż ma informacje, które mogłyby dźwignąć kurs.

Prawda jest jedna: równia pochyła. Będzie jeszcze jedna winda: Zarząd wyda jakiś komunikat o zadeklarowaniu objęcia warrantów.

Miesiąc mija, a komunikatu o wpłacie gotówki na poczet warrantów nie słychać.
Nie objęcie warrantów się liczy, lecz wpłata gotówki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.